Over mij

Mijn naam is Lucy en van kinds af aan heb ik een voorliefde voor de natuur. Met mijn camera probeer ik die op een eigen manier vast te leggen. Ik heb een zwak voor vogels waarbij de Puffin een onweerstaanbare aantrekkingskracht op mij heeft. Een andere groep vogels waar ik van hou zijn steltlopers, waaronder de drieteenstrandloper. Ik kan deze vogel uren observeren.

Naast het fotograferen van de natuur ga ik graag de uitdaging van portretfotografie aan. Op locatie of bij mij thuis. Huisdieren zijn ook een bron van inspiratie voor mij.

Creativiteit is mijn dagelijkse behoefte. Ik ben handig met naald en draad en ik vind veel technieken leuk om te doen zoals quilten, breien en haken. Tegenwoordig heb ik mijn passie gevonden voor schilderen. Ook daarin gaat mijn voorkeur uit naar vogels. Door mijn fotografie heb ik geleerd om gedetailleerd te kijken wat weer ten goede komt aan mijn schilderwerk.

Op mijn blog wil ik jullie meenemen op een wandeling, een schilderwerkje, het maken van een quilt enz. Net waarvan ik denk wat leuk is om te delen met wat meer verdieping.

In mijn shop verkoop ik ansichtkaarten van mijn foto's en tekeningen.
Heel af en toe zal ik een origineel schilderwerkje, schets of een ander kunstwerkje te koop aanbieden.

Ik sta er open voor om prints van mijn foto's te verkopen.

Bij interesse of vragen kunt u mij mailen of via het contactformulier een berichtje sturen.

Lucy