Website

Al een tijdje speel ik met het idee om een plek te zoeken waar ik mijn creatieve creaties kan laten zien. Jaren heb ik met veel plezier geblogd onder de naam "Quilting with the Past". Ik vind het leuk om mijn passie met anderen te delen en elkaar te inspireren.
Veel medebloggers zijn naar instagram gegaan, zo ook ik. Instagram is met name een medium wat met foto's werkt en veel minder met tekst. Het is snel en met een swipe ben je alweer bij de volgende. Op instagram kan ik met name mijn ei kwijt qua fotografie.
Maar ik miste wat.

Een rustige plek waar al mijn vormen van creativiteit samenkomen. Waar ik ook wat meer verdieping kan geven. Zo ontstond het idee om een website te beginnen. Best spannend eigenlijk; een eigen website.
En helemaal nu, nu ik zover ben om mijn website 'live' te laten gaan. Regelmatig zal ik mijn foto's afwisselen zodat er steeds iets anders te zien is.
Op deze blog zal ik jullie af en toe meenemen in de natuur maar ik zal ook een 'quilt in wording' laten zien of een tekening, een breiwerk het is maar net waar ik mee bezig ben.

Gaandeweg zal deze website meer vorm aannemen. Op een gegeven moment moet je gewoon starten...
en dat is dus nu......

Lucy

email voor een reactie